Operasi tumbankan lembu untuk disembelih
Persiapan lubang untuk penyembelihan
Cikgu Rahman mengali lubang
Pantas bertindak, berjaya tumbangkan sapi dan ikat kemas
Bersedia
Berkerjasama
Selesai sembelih lembu
Operasi melapah daging lembu
Gembira menjalankan tugas dengan iklas
Tiba di SMK Batu Sapi
Pn. Pengetua Pn. Hj. Normah Hj. Husin bersama- sama guru-guru memotong daging lembu untuk masakan. Menu Daging Masak Ros oleh Chef Cikgu Rusdi dan rakan-rakan.
Cikgu Safri, cikgu Roslan dan cikgu Arafa memotong tulang untuk masak sup tulang.
berkerjasama dengan ikhlas
Teknik bersihkan perut lembu
Solat magrib berjemaah
Persediaan memasak sup tulang
Cikgu Len, Cikgu Sumarni, Cikgu Mimi, Ustazah Salina dan Cikgu Asiah
Siapan daging untuk masak Ros selesai
Mesra
Persiapan menu-menu tambahan seperti kek coklat, kek cheese, kek polkadot dan agar-agar
Tiada ulasan:
Catat Ulasan